Personal Training

Aanmelden proefles

Wat is jouw doel?

Lukt het je niet om zelfstandig aan de slag te gaan met sporten en je voedingspatroon? Of je doel nu afvallen, meer spiermassa, sport specifieke training of conditieverbetering is, onze gecertificeerde Personal Trainers helpen je graag om op een gezonde manier te werken aan jouw doelstelling!

Hoe ziet Personal Training eruit?

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we of er een klik is en zullen we jouw persoonlijke doelen bespreken. Na dit gesprek gaan we naar de Personal Trainingsruimte en staat er een korte work-out klaar van 30 minuten. Deze work-out is een soort test (nulmeting). Aan de hand van deze work-out en jouw persoonlijke doelen maken wij een trainingsplan voor de komende weken. 

We zullen je maximaal begeleiden, coachen en motiveren. Samen gaan we op zoek naar de beste versie van jezelf!

Persoonlijk voedingsadvies

Wil je naast Personal Training ook aan de slag met je voedingspatroon? Voor 10 euro per keer extra krijg je wekelijks een persoonlijk voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, helemaal afgestemd op jouw lichaam en situatie. Hierdoor zul je nog sneller resultaat behalen!

Duo Personal Training

Vind je het toch leuker om samen met een vriend, collega of je partner te komen trainen? Dat kan! Samen train je voordeliger met alle voordelen van een Personal Trainer.

* Ben je verhinderd? Laat dit dan zo snel mogelijk weten. Wanneer je dit 48 uur van tevoren doet zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Wanneer je dit korter dan 48 uur van tevoren aan ons doorgeeft zullen we alsnog het bedrag in rekening brengen voor de gereserveerde tijd. Wel heeft u altijd de mogelijkheid de training in te halen binnen de afgesproken abonnementsperiode.

Copyright © 2023 www.bodylanguage.nl -
Website ontwikkeling Jambo Media